OM OSS

Comteq AS er leverandør av profesjonell radiokommunikasjon gjennom vår nettbutikk sambandsradio.no.

Vi har et stort utvalg av produkter fra de største produsentene i markedet og kan tilby konkurransedyktige priser og vilkår. Å bidra til å forebygge, hindre og redusere skader, ulykker og katastrofer er et viktig samfunnsoppdrag. Vi i sambandsradio.no tar dette på største alvor og med stort engasjement.

KOMPETANSE

Vårt personell har utvidet kompetanse på alle produkter vi leverer. Foruten teknisk kompetanse har vi også betydelig praktisk erfaring på bruk av løsningene og produktene vi leverer. Vi gir derfor råd på bakgrunn av personlige opplevelser av et produkt. Vi er autorisert EKOM-installatør, registrert leverandør av radio-, teleterminal- og nettutstyr (begge utstedt av Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet) og autorisert partner hos Motorola Solutions. Vi har derfor nødvendige tillatelser for å foreta installasjoner og vedlikehold etter lovpålagte standarder.

SERVICE

Vi skreddersyr sambandsutstyr og systemer for våre kunder. Og vi gir råd og tilbyr feilsøking, tilsyn og servicetjenester på radioer, basestasjoner og systemer. Vi jobber alltid med et langsiktig perspektiv og er derfor avhengig å gi våre kunder de løsningene som er mest bærekraftige og hensiktsmessige. Vi går aldri på akkord med kundens beste. 

 

Her er vi

25.04.2024